FASHION BLOG

Fashion en Lifestyle merken tegen 30% tot 70% korting.

donderdag 6 augustus 2015

Merk liefhebbers opgelet. Voor hem en haar! Het Amerikaanse concept is helemaal overgevlogen naar Europa.

Merk liefhebbers opgelet. Voor hem en haar!

 

Het Amerikaanse concept is helemaal overgevlogen naar Europa.

Restpartijen van kleding merken tegen een redelijke prijs.

Iedere week organiseren ze meerdere Sales van prestigieuze Fashion en Lifestyle merken tegen 30% tot 70% korting.

Dat is dan ook hun succes! Ze hebben altijd beperkte voorraad en niet alleen de consument (jij en ik) profiteren hiervan maar ook sites zoals Vente-privee.com, groothandels, fashionbrands en winkeliers. Zij willen van hun rest voorraad af en maken hierdoor misschien  niet veel marge, maar beter iets dan niets zullen ze wellicht denken. Wij blij zij blij!

 

Deze sites zijn wel afgeschermd. Je dient lid te worden. Ik vind zulke sites erg prettig omdat ik geen zin heb om tijdens de sample sales dagen te vechten om dat ene jurkje of in die vreselijke lange rijen te gaan staan. Sommige vrouwen zijn echt gewelddadig hoor, zeker de eerste dag van de sample Sale. Dan zijn er geen fatsoensregels en is het ellebogen werk. Mijn vriend moet hier altijd erg om lachen hij vind het maar belachelijk en de vrouwen vergeten vaak hun mannieren en hebben op dat moment geen schaamte ... wil je iets passen? Hoezo kleedkamer gewoon je broek naar beneden en in je volle glorie proberen in dat kleine maatje te passen :P

 

De sites die ik jullie aanraad om een kijkje te nemen zijn:

 

http://eu.vente-privee.com/

 

www.shopvip.comshopVIP.com

 

 

Ze verkopen van alles van Fashion kleding en accessoires tot huis en tuin spullen / kinder speelgoed noem het maar op! Ze hebben merken zoals Calvin Klein, Michael Kors, Guess en nog veel meer!

 

Ik bestel nu al sinds 3 jaar spullen daar, moet altijd wel erg lang wachten op mijn bestelling, 2 a 3 weken maar tot nu toen ben ik niet teleurgesteld geweest over een bestelling.

Heb daarom ook geen ervaring met retour zenden van goederen. Dat betekend niet dat alles goed is dit is puur mijn persoonlijke ervaring. Lees wel de voorwaarden op hun site, mocht je een product retour willen sturen dan zijn de verzenkosten vaak voor eigen rekening.

 

Heb jij ervaring met Shopvip en Vente-privee ?

Author : s. sarahs
0 people have voted
Cast your vote

FASHION BLOG
Hou ja van merk kleding en je wilt niet veel aan uitgeven? hou dan deze pagina goed in de gaten!

De leukste linkjes staan hier!

Op zoek naar een leuke en betaalbare fotograaf?
Ik werk graag samen met Kasper van firsttakefotografie.nl
Hij is goed in zijn werk, spontaan, vriendelijk en maakt heel mooie foto's.


https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=46843&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fm%2Fmooi-gezond%2Fmooi-gezond-persoonlijke-verzorging%2Findex.html&name=Verzorgingsproducten%20online%20kopen%3F%20Nu%20bij%20bol.com
<meta name="verification" content="66d63fafea5a25a5a5bf1e797482ef6e" />